Koskamp - Méér dan Automaterialen

Samenwerken aan een missie!

Werken bij Koskamp betekent méér dan gewoon je werk doen. Al meer dan 50 jaar is de drijfveer binnen Koskamp om hét verschil te maken voor onze klanten. Samen met onze ruim 400 medewerkers willen wij onze klanten echt helpen om nog succesvoller te worden.

Koskamp levert een breed assortiment aan automaterialen, autobanden, gereedschappen, kentekenplaten en vloeistoffen van alle A-merken en diverse private labels. Het bestelde product wordt geleverd op de afgesproken tijd. Dat is waar Koskamp al meer dan een halve eeuw voor staat. Daarnaast biedt Koskamp adviezen, trainingen, concepten en marketingondersteuning aan. Koskamp streeft ernaar om een duurzame relatie met klanten op te bouwen.

Dit doen we in een no-nonsense omgeving waarin de norm plezier, aanpakken, meedenken, flexibiliteit en dynamiek is. Met elkaar! Iedereen binnen Koskamp streeft naar “het nog succesvoller maken van onze klanten en dat beter doen dan onze concurrenten!”

Onze medewerkers hebben het zogeheten Koskamp DNA. Dat betekent dat zij bevlogen en vol passie het doel van Koskamp nastreven en naar buiten uitdragen. Wij zijn ervan overtuigd het ontwikkelen van vaardigheden, competenties en op persoonlijk vlak van cruciaal belang is en investeren in onze medewerkers vinden we meer dan belangrijk.

Tot slot zijn er nog tal van andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een marktconform salaris dat meegroeit met jouw ambitie en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook aan de in- en externe opleidingskansen en diverse personeelskortingen. Een informele werksfeer, gezellige collega’s en een werkomgeving waarin alles wordt gefaciliteerd, maken het geheel af. Overtuigd? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures. Wellicht tot snel!

Actuele vacatures

Werken bij Koskamp

Familiebedrijf Koskamp is dé leverancier, dienstverlener en opleider voor autobedrijven, nu en in de toekomst. Onze missie is om onze klanten succesvoller te maken. Bij Koskamp heerst een professionele bedrijfscultuur, waarbij veel waarde wordt gehecht aan passie en plezier in het werk. Benieuwd wat onze medewerkers over Koskamp zeggen? Je leest het hieronder!

Patrick Bloemberg - Regiomanager Noord
Ik vind het fijn dat ik de mogelijkheid tot doorgroeien heb gekregen binnen Koskamp.
Arjan Ekkel - Adviseur HR en Opleidingen
Door inzet te tonen zijn de ontwikkelmogelijkheden eindeloos bij Koskamp. Er wordt gekeken naar je kwaliteiten waarbij je ondersteund wordt om deze verder te ontwikkelen.
Suzanne Meijerink - Grafisch vormgever
Met een leuk en gezellig team, werk ik dagelijk aan mooie projecten voor onze klanten en voor het bedrijf Koskamp!

Een kijkje binnen Koskamp

Neem hieronder alvast een kijkje in ons prachtige familiebedrijf. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, we kijken er naar uit je te ontmoeten! 

Job Alerts ontvangen?

Ontvang van ons een e-mail wanneer er een gepaste vacature is.

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert