Koskamp - Méér dan Automaterialen

Samenwerken aan een missie!

Koskamp is een prachtig familiebedrijf met een ambitieuze missie, namelijk het nog succesvoller maken van onze klanten. Samen met ruim 300 collega’s investeren we dan ook flink in de toekomst om iedere dag een stukje beter te worden in wat we doen.

Daarom vinden we het ook zo belangrijk om te investeren in onze medewerkers. Wij zijn overtuigd van de meerwaarde van diverse ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, zowel in- als extern. Koskamp wil hierbij iedereen kansen geven, óók medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. We vinden het belangrijk dat iedereen binnen Koskamp ‘mee kan doen en zich thuis kan voelen’.

Tot slot zijn er nog tal van andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een marktconform salaris dat meegroeit met jouw ambitie en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook aan de in- en externe opleidingskansen en diverse personeelskortingen. Een informele werksfeer, gezellige collega’s en een werkomgeving waarin alles wordt gefaciliteerd, maken het geheel af. Overtuigd? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures. Wellicht tot snel!

Actuele vacatures

Werken bij Koskamp

Familiebedrijf Koskamp is dé leverancier, dienstverlener en opleider voor autobedrijven, nu en in de toekomst. Onze missie is om onze klanten succesvoller te maken. Bij Koskamp heerst een professionele bedrijfscultuur, waarbij veel waarde wordt gehecht aan passie en plezier in het werk. Benieuwd wat onze medewerkers over Koskamp zeggen? Je leest het hieronder!

Patrick Bloemberg - Vestigingsmanager Emmen
Ik vind het fijn dat ik de mogelijkheid tot doorgroeien heb gekregen binnen Koskamp.
Arjan Ekkel - Adviseur HR en Opleidingen
Door inzet te tonen zijn de ontwikkelmogelijkheden eindeloos bij Koskamp. Er wordt gekeken naar je kwaliteiten waarbij je ondersteund wordt om deze verder te ontwikkelen.
Suzanne Meijerink - Grafisch vormgever
Met een leuk en gezellig team, werk ik dagelijk aan mooie projecten voor onze klanten en voor het bedrijf Koskamp!

Een kijkje binnen Koskamp

Neem hieronder alvast een kijkje in ons prachtige familiebedrijf. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, we kijken er naar uit je te ontmoeten! 

Job Alerts ontvangen?

Ontvang van ons een e-mail wanneer er een gepaste vacature is.

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert
Powered by Emply