Stap 1: Solliciteer op een vacature

Wanneer je geïnteresseerd bent in een vacature bij Koskamp, ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Bij ontvangst van de sollicitatie krijg je direct een bevestiging, daarna kunnen wij snel aan de slag om jouw sollicitatie te bekijken. Doorgaans laten wij jou binnen twee weken weten of we jou uit willen nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Stap 2: Selectie

Nadat je hebt gesolliciteerd zal er eerst selectie plaatsvinden. Wanneer wij denken dat jij een goede match kan zijn met het gevraagde profiel, sturen wij jouw CV door naar de betreffende afdeling of vestiging. Wellicht hebben wij eerst nog wat vragen, dan nemen wij telefonisch contact met je op. 

Stap 3: Kennismaking

Wanneer wij denken dat jij een goede match bent met de openstaande vacature, plannen wij samen met jou een kennismakingsgesprek in. Afhankelijk van de functie zal dit met een leidinggevende zijn van de vestiging of afdeling. In dit gesprek bespreken we samen jouw ambities, werkervaring en wensen. Natuurlijk kom je ook alles te weten over Koskamp en de vacature. Wanneer er van beide kanten een goede match is, zal er (eventueel) een tweede gesprek ingepland worden.

Stap 4: Aanbieding & contract

Bij de juiste match tussen jou en Koskamp ontvang je een aanbod, hierin bespreken we het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden. Wanneer je akkoord bent,  gaan we de gemaakte afspraken verwerken in het contract. Zodra je jouw contract getekend hebt, kunnen we beginnen aan een mooie samenwerking. Welkom bij Koskamp!