Koskamp - Méér dan Automaterialen

Samenwerken aan een missie!

Een familiebedrijf met de ambitie om klanten nóg succesvoller te maken.  Samen met ruim 400 collega’s investeren we dan ook flink in de toekomst om iedere dag een stukje beter te worden in wat we doen. Het verschil maken we door er met elkaar voor te gaan en er voor elkaar te zijn, in voor-én tegenspoed. Iedereen binnen Koskamp heeft het zogeheten ‘Koskamp DNA’. Dat betekent dat we samenwerken, we zijn doorzetters. We zetten samen de schouders eronder als het moet gebeuren. Van magazijn tot buitendienst, van directie tot logistiek. Aanpakken, met elkaar!

Onze unieke kernwaarden

Kenwaarden zijn de belangrijkste waarden binnen een bedrijf, ze zijn verweven in ons doen en laten, in ons Koskamp DNA. De unieke Koskamp kernwaarden zijn:

Doorzetten: Wij zijn doorzetters, we gaan vastberaden door en laten ons niet uit het veld slaan. Lossen tegenslagen op en geven niet eerder op totdat we ons doel bereikt hebben.
Ontwikkelen: We blijven ons continu ontwikkelen, wij geloven dat we nooit klaar zijn met ontwikkelen en durven te experimenteren met nieuwe dingen. Fouten maken mag, sterker nog: fouten maken moet, om te kunnen groeien!
Nuchterheid: Wij zijn nuchter, we laten ons niet snel uit evenwicht brengen en we kunnen zaken in perspectief zien. We staan met beide benen op de grond.
Samenwerken: We werken samen, altijd en met alle collega’s. Het gezamenlijk resultaat staat bij ons voorop. We helpen elkaar en maken elkaar sterker.
Recht door zee: We houden van duidelijkheid en transparantie en bespreken alles rechtuit en rechtstreeks met elkaar.

Gouden Stippen

  1. Onze boerenslimme systemen;
  2. Wij investeren in het succes van onze klanten en medewerkers (denk aan trainingscentra, marketing, opleidingen en coaching).
  3. De klant kan altijd op ons rekenen, wij doen wat we zeggen.

Werkwijze binnen Koskamp

Koskamp is praktisch en pragmatisch. Zo gaan we dan ook om met de ontwikkeling van onze organisatie en mensen.

  1. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen (afspraak is afspraak).
  2. We communiceren. Met iedereen. We betrekken en informeren, want we doen het samen
  3. Kwaliteit en stiptheid is waar we voor staan, overal en altijd.
  4. We spreken elkaar aan op dat wat beter kan
  5. We kijken altijd of iets nog beter kan dan het al is.
  6. We vergeten nooit waar we voor werken, onze klanten.

Sociaal ondernemerschap: Samen onderweg naar succes.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen prima in staat is om volwaardig mee te doen in het arbeidsproces, óók mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe? Door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen en door te zorgen voor de juiste aandacht en begeleiding.

In nauwe samenwerking met onze professionele jobcoaches, zorgen wij voor de juiste aandacht, coaching en begeleiding van de medewerkers die daar baat bij hebben.

Ontdek Koskamp