Koskamp - Méér dan Automaterialen

Samenwerken aan een missie!

Werken bij Koskamp betekent méér dan gewoon je werk doen. Al meer dan 50 jaar is de drijfveer binnen Koskamp om hét verschil te maken voor onze klanten. Samen met onze ruim 300 medewerkers willen wij onze klanten echt helpen om hun bedrijf nog beter te maken.

Koskamp levert een breed assortiment aan automaterialen, autobanden, gereedschappen, kentekenplaten en vloeistoffen van alle A-merken en diverse private labels. Het bestelde product wordt geleverd op de afgesproken tijd. Dat is waar Koskamp al meer dan een halve eeuw voor staat.

Om het succes van onze klanten te vergroten biedt Koskamp adviezen, trainingen, concepten en marketingondersteuning aan. Koskamp streeft ernaar om een duurzame relatie met klanten op te bouwen. 

Koskamp College

Onze medewerkers hebben het zogeheten Koskamp DNA. Dat betekent dat zij bevlogen en vol passie het doel van Koskamp nastreven en naar buiten uitdragen. 

Wij zijn ervan overtuigd het ontwikkelen van vaardigheden, competenties en op persoonlijk vlak van cruciaal belang is. Daarnaast vinden wij samenwerken belangrijk. We moeten het samen ontdekken, groeien en doen! Dat kan op verschillende manieren,  maar ook met het Koskamp College (onderdeel van de Koskamp Academy). Het Koskamp College is een platform waarmee we persoonlijke ontwikkeling faciliteren, zo halen we het beste in iedereen naar boven!

Sociaal ondernemerschap: Samen onderweg naar succes.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen prima in staat is om volwaardig mee te doen in het arbeidsproces, óók mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe? Door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen en door te zorgen voor de juiste aandacht en begeleiding.

In nauwe samenwerking met onze professionele jobcoaches, zorgen wij voor de juiste aandacht, coaching en begeleiding van de medewerkers die daar baat bij hebben.

Ontdek Koskamp

Powered by Emply